Vida Eterna

VIDA ETERNA és VIDA després d’estimar i ser estimat per un ésser que és mort. No podem entendre el sentit de la nostra existència sense la pregunta pel més enllà. La VIDA ETERNA és VIDA EN DÉU aquí i ara per al creient. Per al no creient és una pregunta legítima i necessària amb resposta oberta que convidam a plantejar i respondre.

L’essencial és invisible als ulls

És un absurd pensar i creure que venim del no-res, vivim per a no-res, i anem al no-res. El nostre ésser, el nostre instint, el nostre enteniment i la nostra raó es rebel·len contra tal supòsit. Entendre la vida humana per als cristians, i també per als no cristians, és creure que venim de Déu i hi anam, i que som cridats a participar de la VIDA ETERNA de Déu, a unir-nos a Déu per a formar part del seu Ésser. I què és Déu? Déu és Essència Invisible, Intel·ligència Suprema i Amor Absolut. Déu ha estat des de sempre, és i continuarà essent, el Misteri Tremend i Fascinant de la vida.

Què és un memorial?

Un MEMORIAL és un acte d’homenatge en memòria de qualcú que és mort. La finalitat és retre honor i que es mantingui el record i s’exerceixi memòria sobre qualque fet o qualque persona amb la finalitat que aquesta no sigui oblidada, i romangui viva en la memòria de la generació actual i de les generacions futures. L’objectiu és mantenir viva la memòria d’un ésser estimat que és mort i retre-li homenatge. 

Per què un memorial?

Aquest Memorial és un homenatge a tots aquells homes i dones de bé, alguns d’anomenats, d’altres que han viscut i mort gairebé en l’anonimat, però que el relat de vida dels quals és una història de fe, de treball, d’entrega i amor als altres, en definitiva, de santificació i de santedat. Són històries d’Amor a Déu, històries d’Amor al treball, a la família o als amics, històries de lluita i superació, històries d’experiències de mort i Resurrecció. Són històries d’Amor, històries de vida en comunió amb Déu, i per tant, de santedat. El silenci, la mort, la soledat eterna o l’anonimat, no poden ser la darrera paraula de la vida. Aquest Memorial és un homenatge a tots aquells homes i dones la vida dels quals ha estat testimoni de fe en Jesús de Natzaret, mort i Ressuscitat. Aquest fet els fa partícips de la VIDA ETERNA.

Crea el teu memorial

Vull
conèixer!

Coneix els elements que ajuden a explicar el concepte de VIDA ETERNA. Recorda que tenir fe no és una decisió cega. Per a creure, abans cal conèixer

Vull
creure!

Aprèn a transcendir. La fe és transcendència. Coneix els camins a través dels quals Déu es manifesta i on podem trobar-lo. Vivim per a transcendir.

Vull retre homenatge!

Ret homenatge, fes memòria d’un ésser estimat mort. No permetis que caigui en l’oblit. Comparteix els moments més importants de la seva vida. Fes que visqui!

En vull sentir la proximitat!

Demana la seva intercessió, demana perdó, dona-li gràcies, perdona un ésser que és mort. Fes-li ofrenes. Et conhortarà. Tot això et farà sentir bé amb tu mateix i podràs sentir-ne la proximitat.

Vull crear el meu memorial ara.

Ret homenatge, comparteix el relat de la vida d’un ésser estimat mort, comparteix els teus records, vivències i moments més importants. Dedica-li unes paraules de record i de condol als seus familiars. Fes viure la seva memòria! També pots fer-li ofrenes o compartir-ne fotos i vídeos. No deixis que caigui en l’oblit!